zaterdag 9 mei 2009

Wie pannen zegt

zegt keuken. In ieder geval: Steffie wel. En 30 april was ook in dat opzicht een belangrijke dag, want de aanrechtbladen zijn bezorgd. In tweede instantie, want de eerste waren te smal (3 cm) en dus zijn er nieuwe gemaakt. Deze keer wel goed en op de foto zie je dan ook Steffie's aanrecht. Er is er nog eentje aan de achterkant van de keuken (niet zichtbaar) die wat lager is: de ideale werkhoogte voor de pembantu (Nyoman dus) voor het snijden van groenten, afwassen etc. kortom: de zaken waar Steffie Ramsay the f.... geen f...-ing tijd voor heeft.


Verder is de kleine vijver nu af en kan er water in. En hangt het plafond in de muziekruimte, als eerste. Daar moet nu nog een tegelvloer in, schilderen, lampjes monteren en dan is die als eerste klaar.











Meer werk is er nog aan de studio en onze slaapkamer. Daar zijn ze nu bezig met het metselen van de boekenkast tussen deze twee ruimtes. Een boekenkast die 4 ruiten krijgt: twee tot aan de grond (zodat we vanuit bed de tuin in kunnen kijken) en twee iets kleinere, om het ruimtelijk effect te behouden. Het zou anders zo klein kunnen lijken?

1 opmerking:

Puck zei

Stef,fijn dat jij je recht verkregen hebt:je aanrecht.Goed dat je geen genoegen nam met een die te smal is, nee, zo breed mogelijk.En als je geen zin hebt om daaraan te koken, op te ruimen of af te wassen, dan laat je dat f...de f... Peter maar doen.Zo!

Maar,oke, op de onderste twee fotos kun je pas echt zien hoe groot het wordt.
Geweldig,hoor,
je moeder.