woensdag 6 mei 2009

26 april....

Dat was even een verrassing. Twee dagen ervoor werd er nog druk gegraven aan het zwembad – en op de 26e lag de gemetselde bak er al helemaal in!

Die bak is natuurlijk nog niet alles: de volgende stap is het aanbrengen van de wapening van betonijzer en de bekisting (voor zij die dat misschien niet weten: de houten "binnenwand" die later wordt verwijderd) en die wordt vervolgens gevuld met beton (dus: dat beton komt tussen de bakstenen en de bekisting). Dan nog twee weken uit laten harden van het beton, bekisting verwijderen en daarna worden de tegels geplakt. En de 9 (Negen. Ja. Zeker. Vinden wij ook. Maar wat doe je er aan?) onderwaterlampen worden aangesloten. Weer een tijdje wachten, dan water erin......en dan maar hopen dat het niet gaat lekken.

Verder lijkt er niet veel gebeurd te zijn – hoewel: op de laatste foto is te zien dat er stapeltjes dakpannen op de constructie beginnen te verschijnen. Zou het dak dan toch......?

We blijven hopen....

1 opmerking:

Puck zei

Tjongejonge, het begint echt vorm te krijgen.en het wordt big,big,big.Kan er straks in juli toch nog gezwommen worden. Denise zal verbaasd staan.Ik ben vooral ook benieuwd naar de planten struiken en bloemen, die in de tuin komen.Het zal wel heel mooi worden. Graag nog meer fotos!doei!Puck