maandag 16 maart 2009

Gevloerd


Tenminste: het overgrote deel van de betonvloer ligt nu. De cementdekvloer en tegels nog niet, uiteraard – hoewel je dat met het tempo dat gehanteerd wordt nooit weet natuurlijk.



Verder zijn de kozijnen van deuren, ramen en schuifdeuren allemaal geplaatst, is de bekisting van de meeste dwarsbalken op het terras verwijderd – en hebben we daarmee ook een foutje gevonden dat nog hersteld moet worden: één van de kolommen is te ver naar voren geplaatst waardoor de lijn van het terras en het dak wordt verstoord. Jammer, maar niet dramatisch. Die kolom wordt gesloopt en een nieuwe wordt geplaatst; ook de slob en de ring worden aangepast zodat de lijn van het terras zoals bedoeld was, wordt hersteld.

De sjablonen voor de nissen zijn een succes; die nissen zien er schitterend uit.

En: aan de voorzijde van het huis zijn de graafwerkzaamheden voor de fundering begonnen; dat wil zeggen dat de gastenappartementen de komende maanden in ruwbouw zullen verrijzen.





En vandaag is de dakconstructie gebracht - die kan er dus nog niet helemaal op in verband met die kolom, maar voor het grootste deel al wel!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dak erop, stukwerk, meubeltjes erin, water in het gat, verhuizen en klaar zijn P&S&E.

Wordt mooi mensen, en het enige wat opvalt op de foto's is toch dat strak blauwe stuk aan de bovenkant van de foto's. Wa is da?

Gr. Joost